AVTORICI

Živijo!

Sva Lucija in Katarina. Zelo radi se smejeva in skupaj ustvarjava 🙂 Lahko bi rekli, da sva prav posebni punci 🙂 Poleg sveta tam zunaj raziskujeva tudi svet znotraj sebe. Zato vsako dogodivščino v življenju jemljeva kot priložnost za rast.

Lucija Smolnikar, knjiga

Ko združiva najine ustvarjalne moči, nastane veliko lepih stvari. Še najbolj pa sva ponosni na najino prvo knjigo Mali pošastko. Juhuhu!!!!

In kdo sva?

MAMA LUCIJA

Obožujem moja dva čudovita otroka in svojega moža (še posebej, kadar me gleda, kot da sem padla z drugega planeta, ko mu predstavljam svoje nore ideje:) Ljubim glasbo, ki mi naježi kožo, kuhanje in zdravo hrano, ki tudi lepo zgleda. Rada pišem. Obožujem modo in visoke petke. Ljubim potovanja in vse skrite kotičke Slovenije. Rada imam kavo in temno čokolado. Obožujem morje, toploto sonca na svoji koži ter vonj pinij. In res ljubim presenečenja!

Sem osebna in poslovna coachinja ter svetovalka inštituta Proctor Gallagher. Kot edina certificirana mentorica programa Thinking Into Results v Sloveniji vodim posameznike in podjetja v nov razcvet. Imam svojo blagovno znamko Lucija COACHING.

Moja VELIKA SRČNA ŽELJA je spojiti vsebine, ki pomagajo osebno in duhovno rasti, z vsemi razsežnostmi človeka in njegovega delovanja.

HČERKA KATARINA

Stara sem 12 let in hodim v 7. razred. Zelo rada imam živali. Rada pa tudi ustvarjam, rišem, pojem, plešem in se potepam.

Moj mucek Softi pa me je zelo vesel, kadar ga občiščem pri babici in dedku. Doma pa imam ljubko majhno mucko Lizy, ki jo ljubkovalno kličem Knuspi:)

Aja, in velikokrat poskušava skočiti višje:)